VAN / ERCİŞ - Erciş Halk Eğitimi Merkezi

May

ERCİŞ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BÜNYESİNDEKİ KURSLARIMIZDA YAPILAN ÇALIŞMALARIMIZLA  "MİNİK ELLER, BÜYÜK HAYALLER" ETKİNLİĞİMİZ

May

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün 1-7 Haziran 2024 etkinlikleri doğrultusunda kurumumuz tarafından yapılacak sergi ve diğer etkinlikleri ile ilgili çalışmaları belirlemek,plan , program ve görevlendirmeler oluşturmak amacıyla Usta Öğreticilerimizle ve idarecilerimizle istişare ve bilgilendirme  toplantısı yapıldı. Toplantıda Kurum Müdürümüz Mehmet Ata YILDIZ ve müdür yardımcıları sırayla söz alarak dikkat edilecek hususlar ve sergi ile ilgili yapılacak çalışmalar ile ilgili kararlar alındı.Bu Çalışmaları yürütmek üzere aşağıdaki şekilde görevlendirme yapıldı.

Oktay RONA -Müdür Yardımcısı-Komisyon Başkanı

Fecri CENGİZ-Rehber Ögretmen-Üye

Mesude BOZKOÇ -Üye

Seren KARATAŞ -Üye

Sinem BARAN-Üye

Nihayet ÇELİK-Üye

Çiğdem TAŞDÖKEN-Üye

Toplantı sonunda kurum Müdürümüz Mehmet Ata YILDIZ  hem Komisyon üyelerine hem de tüm usta öğreticilerimize başarılar dileklerini ileterek yapılacak çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür etti.

Mrt

Erciş Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Mehmet Ata YILDIZ Ve Kurum Müdür Yardımcılarımız Keklikova Vali Abdülkadir Sarı ilk/orta okulunda aktif olarak faaliyet gösteren Minikler Jimnastik Kursumuzu ziyarette bulundular. Kurum Müdürümüz Mehmet Ata YILDIZ, Gelecegimizin teminatı bu çocuklarımıza emek veren Usta Öğretici arkadaşımıza,imkan sağlayan okul müdürümüz Habip TAŞ beye çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Mrt

Erciş Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Mehmet Ata Yıldız Ve Kurum Müdür Yardımcılarımız Payköy Yaşam Merkezini ziyarette bulundular. Kurum Müdürümüz Usta Öğretimine devam eden Usta Öğretici ve  kursiyerlerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Mrt

Kaymakamımız Sayın Murat  KARALOĞLU, eşleri Sayın Gamze KARALOĞLU hanımefendi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın  Sefa KAYA bey, Kozluca Köy Yaşam Merkezinde görev yapan Usta Ögreticilerimizi ve Kursiyerleri yerinde ziyaret etmiş,sohbet etme imkanı sağlayarak  bizleri onurlandırmışlar.